Cristina Mihai - Învățător Școala Primară CONCORDIA

Denisa Condrea - Învățător Școala Primară CONCORDIA

1. Care sunt principalele tale responsabilități și cum contribui la succesul echipei?

CM: Mă ocup  încă de la deschiderea Școlii Primare CONCORDIA de îndrumarea atentă a primei clase formate, actuala clasă a III-a.

Îmi place să spun că le ofer elevilor mei instrumentele necesare pentru a naviga prin emoții complexe, pregătindu-i pe micii exploratori pentru provocările vieții.

Contribui cu proiecte interesante care atrag resurse materiale și financiare, astfel încât, într-o profesie plină de provocări să avem uneltele necesare pentru dezvoltarea academică și socio-emoțională a viitorilor doctori, pictori, arhitecți, sportivi, etc.

2. Ce te face să te simți cel mai mândra atunci când te uiți la munca ta în cadrul echipei?

CM: În primul rând feedback-ul primit mă face să conștientizez sentimentul de mândrie. Toate momentele de “Ahaaa!” ale elevilor la clasă, recunoștința și mulțumirile părinților, toate întrebările colegelor care îmi oferă încredere și aprecierile managerilor. Toate acestea și multe altele îmi dau posibilitatea să devin mai bună și să mă bucur de o echipă minunată.

3. Ce îți place cel mai mult să faci în afara orelor de muncă sau în timpul pauzelor?

CM: Am un sabotor care nu-mi dă pace, timpul! ???? Așadar, când am timp, călătoresc sau stau la povești cu familia, prietenii, mă joc cu copiii mei, grădinăresc, gătesc. În timpul pauzelor la școala îmi place să ascult poveștile elevilor, pentru că nu degeaba le spun: ”Vorbim despre asta in pauză, nu în oră!”

Denisa Condrea - Învățător Școala Primară CONCORDIA

4. Care sunt valorile tale profesionale și cum le integrezi în munca ta de zi cu zi?

CM: Seriozitate, perseverență, asumare, învățare continuă, apartenență și iubire, leadership. Credințele și convingerile mele sunt integrate prin acțiunile de zi cu zi, prin modul în care mă comport cu mine și cu cei din jurul meu.

5. Care este obiectul cel mai des folosit de tine la serviciu?

CM: Stiloul (albastru, roșu, verde).

Intrebari fulger:

6. Film de acțiune sau comedie?

CM: Comedie.

7. Apus sau răsărit?

CM: Apus.

8. Joc de societate sau joc video?

CM: Joc de societate.

Contact

Șos. Centura de Vest 1A | 100292 Ploiești | Prahova

Secretariat: scoala.primara@concordia.org.ro

Telefon fix: 0244 702 016

Fax: 0244 704 169